Tiedot tuotteista ja hinnoista

 

Materiaalit

Kaikissa RuttuTikin valmistamissa tuotteissa käytetyt kankaat on esipesty hajusteettomilla pesuaineilla, jotta mahdollinen kutistuminen tapahtuu ennen ompelua ja mahdolliset irtovärit sekä kankaiden suoja-aineet irtoavat. Vaatteet ovat suoraan käyttöönotettavissa. 

Tuotteet

Jokainen tuote valmistetaan käsityönä ja on oma yksilöllinen kappaleensa. Samanlaisia tuotteita voi kuitenkin olla useampia. RuttuTikillä on oikeus valmistaa useampia Asiakkaan vaatimusten  mukaisesti valmistettuja tuotteita ellei asiasta erikseen kirjallisesti sovita RuttuTikin kanssa. 

Pesuohjeet (ellei toisin mainita)

Pese tuotteet 40 asteessa. Suositellaan pestäväksi samanväristen tuotteiden kanssa. Kuosittelu kosteana. Rumpukuivausta ei suositella.

Hinnat

Internet-sivuilla ja Facebookissa ilmoitetut hinnat sisältävät alv:in 24%.

 

TOIMITUSEHDOT

 

1. Tilaaminen ja maksaminen

Tilauksen voi tehdä sähköpostilla (ruttutikki@gmail.com), Facebook –sovelluksen yksityisviestillä tai Internet-sivujen Yhteydenottolomakkeella. Tilauksen toimittamisen yhteydessä Asiakkaan tulee ilmoittaa sähköpostiosoitteensa. Kahden päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta, Asiakkaan ilmoittamaan sähköpostiosoitteeseen toimitetaan lasku tilauksesta.

Tuote toimitetaan kun maksu näkyy RuttuTikin pankkitilillä. Mikäli kyseessä on Asiakkaan tilauksesta valmistettava tuote, valmistus aloitetaan vasta  kun maksu näkyy RuttuTikin pankkitilillä.

2. Tilauksen toimitus

Valmiina olevat tuotteet toimitetaan 3-7 arkipäivän kuluessa maksun saapumisesta. Asiakkaan tilauksesta erikseen valmistettavat tuotteet toimitetaan noin 2-3 viikon kuluessa siitä, kun maksu näkyy RuttuTikin pankkitilillä.

Tilaukset toimitetaan 2.luokassa Postin kirjeenä tai pakettina, Smartpostilla tai Ärrä-pakettina.

Toimitusmaksut:

  • Postin kirjeenä (alle 500 g)                                                          3,5 €
  • Postin pakettina, nouto postista (alle 2 kg)                                      8 €
  • Postin pakettina, nouto SmartPost –pakettiautomaatista                  7 €
  • Ärrä-pakettina, nouto R-kioskilta                                                 5,5 €

Edellä sanotut toimitushinnat ovat voimassa vain Suomessa. Ulkomaille postitettavasta tilauksesta on aina sovittava etukäteen erikseen ennen tilausta.

Tuotteet voi noutaa velvoituksetta RuttuTikin toimipisteestä Kokkolasta, osoitteesta Katariinankatu 27. Noudosta sovittava aina etukäteen.

3. Reklamaatiot

Jos Asiakkaalle on toimittu väärä tai viallinen tuote, tulee Asiakkaan ilmoittaa asiasta viipymättä ja ottaa yhteyttä RuttuTikin asiakaspalveluun täyttämällä internetin Yhteydenottolomake, lähettämällä sähköpostia asiasta osoitteeseen ruttutikki@gmail.com tai soittamalla numeroon 050 5304783 (ma-pe 9-16).

RuttuTikki ei korvaa ohjeiden vastaisen pesun tai hoidon aiheuttamia virheitä eikä luonnollisesta kulumisesta tai ulkoisesta tekijästä johtuvia tuotevirheitä. 

4. Tilauksen peruuttaminen

Asiakkaalla on oikeus peruuttaa koko tilaus 14 päivän kuluessa sen vastaanottamisesta, paitsi silloin kun tilaus koskee Asiakkaan vaatimusten mukaisesti valmistettua tuotetta. Asiakkaan vaatimusten mukaisesti valmistetuilla virheettömillä tuotteilla ei ole automaattista palautusoikeutta, vaan niiden osalta on aina erikseen oltava yhteydessä RuttuTikkiin ja sovittava palautuksesta.

5. Palautus

Asiakas vastaa tuotteiden palautuksesta aiheutuvista kustannuksista.

Palautusosoite on:

RuttuTikki
Katariinankatu 27 C 9
67200 Kokkola

Asiakkaan tulee säilyttää palautuksen kuitti, kunnes RuttuTikki on ilmoittanut sähköpostitse palautuksen käsitellyksi.

Vastaanotettu tuote tulee tarkistaa ennen sen käyttöönottoa tai pesua. Palautettavan tuotteen tulee aina olla puhdas, käyttämätön, pesemätön ja täysin uuden veroinen. Tarkistamme kaikkien palautuneiden tuotteiden kunnon ennen maksun palauttamista.

RuttuTikin vastaanotettua palautus, hyvitetään palautuksen arvo Asiakkaalle viipymättä tai vähintäänkin 14 päivän kuluessa siitä, kun palautus on postitettu. RuttuTikki lähettää Asiakkaalle sähköpostiviestin kun palautus on käsitelty ja hyvitys suoritettu.

Mikäli kyseessä on virheellisen tuotteen palautus Asiakkaan tulee aina olla yhteydessä RuttuTikkiin täyttämällä internetin Yhteydenottolomake, sähköpostitse osoitteeseen ruttutikki@gmail.com tai puhelimitse numeroon 050 5304783  (ma-pe 9-16) ennen virheellisen tuotteen palautusta. Virheellisen tuotteen palautuskustannuksista vastaa RuttuTikki.

Paketin noutamatta jättäminen

Mikäli pakettia ei ole noudettu määräaikaan mennessä toimipisteestä ja se palautuu RuttuTikille, veloitamme Asiakkaalta käsittelykulut 10 €.

Vastuunrajoitus

RuttuTikki ei vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä eikä vahingoista.

Asiakaspalvelu

RuttuTikin henkilökunta auttaa Sinua mielellään kaikissa tilaukseesi liittyvissä asioissa. Parhaiten tavoitat meidät aina sähköpostitse osoitteesta ruttutikki@gmail.com, Voit myös ottaa yhteyttä soittamalla numeroon 050 5304783 (ma-pe 9-16)

Yhteystiedot

T:mi RuttuTikki
Katariinankatu 27 C 9
67200 Kokkola
ruttutikki@gmail.com